Boeken van GVMedia zetten aan tot Groei en Veranderen

MAS_9946

Wij zijn GVMedia, een boekenuitgeverij  voor mensen die nieuwsgierig zijn, die willen groeien en veranderen. Als eigenwijze uitgevers varen we onze eigen koers en trekken ons weinig aan van de rages en hypes in het boekenvak.

Aan het roer van de uitgeverij staan Wendy Bosch en Christien Broekhoven. Wij worden ondersteund door ervaren professionals en adviseurs uit de uitgeefwereld. Want we kunnen veel zelf, maar voor sommige dingen schakelen we liever een prof in. Dat is beter voor iedereen – en voor onze boeken. En last but not least hebben we steun aan onze vrolijke noot: kantoorhond Izzie die het Zen-zijn tot een kunst heeft verheven.

Wij omarmen met groot enthousiasme de mogelijkheid om onze nieuwe titels onder jullie aandacht te brengen.

Waarom de naam GVMedia?
Het einde van Uitgeverij Andromeda was de start van Uitgeverij GVMedia. Een nieuwe naam, een nieuwe start, dezelfde passie voor het uitgeversvak. GV staat voor Groei en Veranderen. Zelfontwikkeling is een belangrijke pijler voor GVMedia. Met onze producten willen we de lezers inspireren om tot Groei en Veranderen te komen.

Onze producten
Naast een breed scala boeken van o.a. Sylvia Leegwater (Roosendaal) over nieuwetijdskinderen, Willem Jan van de Wetering over het Enneagram, Jos Dolstra over Body & Mind Language en Robert Dilts over NLP, hebben we ook diverse cd’s met geleide meditaties en visualisaties en kaartensets in ons assortiment.

Zelfontwikkeling is een belangrijke pijler voor GVMedia, maar niet onze enige pijler. Ook voor ons zijn Groei en Verandering belangrijk. En zo breidt ons aanbod zich uit. Naast diverse boeken over persoonlijke groei hebben we ook een autobiografische roman ‘1000 plaatsen, 1 thuis’ van oud- Europarlementariër Jessica Larive op onze fondslijst en twee dichtbundels, ‘Appelmoes’  van Anne Moes en ‘Binnen kijken’ van Elke Olthuis.

Al met al bouwen we aan een fonds waar we mensen mee kunnen helpe nom zichzelf te vinden of meer zichzelf te worden.

Een boek van GVMedia is een kleine investering waaruit een groot resultaat gehaald kan worden!

Wendy & Christien
(met een poot van onze kantoorhond Izzie)